FORGOT YOUR DETAILS?

Voltál már a Bálna Teraszon?

Szerző: / szerda, 26 augusztus 2015 / Kategória: Blog
Budapest kedvenc találkozási pontja

A Facebook és az Instagram is telis-teli van olyan fotókkal, melyek Budapestet ábrázolják, a Duna mellől, Szabadság híddal, Gellért Szállóval, apró pici fényektől ragyogó Gellért-heggyel. Mellé buborékoktól játékos fröccsök, vödörből iható koktélok kacagó fiatalokkal, biciklisekkel, kutyásokkal. Még csak pár hete vette be a Bálna Terasz a IX. kerületet, mégis hirtelen vált kedvenccé a kilátás, a vállalható árszabás, a szimpatikus személyzet, a laza zené és sokszínű közönsége miatt.

_DSC5420

Márciustól október végéig szeretjük az időnk nagy részét a szabadban tölteni. Sportoláskor, szabadidőben, barátokkal, családdal, kedvencünkkel, szerelmünkkel. S, bár a szűken vett belváros kedvelt helyei is opciók lehetnek, mindig jó új bázisokra lelni, a nagyon elcsépelt választások helyett.

_DSC5464

A Bálna Terasz minden szempontból ideális: közel van mindenhez, szuperül megközelíthető tömegközlekedéssel, gyalog, bringával és autóval is, mégis kiesik a bulinegyedből. Lássuk be, ez pozitívum, hiszen inkább töltjük intimebb hangulatban a péntek estét, mint ezer másik romkocsmázó turistával.

_DSC6088

Zenei kínálatát tekintve, akusztikus estektől a downtempo-s, chillezős DJ-szettekig mindent megtalálunk, így az sem mondhatjuk, hogy a hely „alapozó”, hiszen kár volna továbbállni. Egy kicsit elkaphat minket az elhelyezkedésből fakadóan a régi feeling, mikor még évekkel ezelőtt más szórakozóhelyek a Buddha Beach  Budapest , vagy az  Inside Budapest  üzemelt itt, az egykori Közraktárnál, a mai Bálna helyén. Ezek pedig mindenképp jó emlékek.

_DSC4146

Nem kell megijednünk az áraktól sem ha ránézünk az itallapra, ráadásul fesztiválokra hangolt party vödörben is kérhetjük a frissítőket, akár az Aperol spritzet is. Ez pedig, mint tudjuk, gazdaságosabb megoldás, ráadásul összehozza az embereket. A panorámában gyönyörködve, két egymás melletti szívószálból szürcsölve pedig egészen meglepően is alakulhat az este.

_DSC4114

A Bálna Terasz család és kutyabarát hely, mindig találunk friss vizet kedvencünknek és tényleg bátran vihetjük szeretteinket hozzájuk, hiszen mindig kellemes a társaság.

_DSC3434

TOP