FORGOT YOUR DETAILS?

Vodka Diéta

Szerző: / hétfő, 18 január 2016 / Kategória: Blog
Bottle and glasses of vodka poured into a glass isolated on white

Neked is azzal teltek az ünnepek, hogy töltött káposztára édes pezsgőt nyakaltál, bejglit öblítettél forralt borral? Szó, mi szó, mindegyik jól hangzik, ám következményekkel jár a „felelőtlen” habzsolás és alkoholfogyasztás, így az újév eleje gyakran telik erőltetett intenzitású edzéssel, diétával, lelkiismeret furdalás-leküzdéssel.

Sokszor még a bulizást is megvonod magadtól, hogy nehogy elcsábítsanak a finom koktélok, a különleges sörök, édes shotok? Mert a legtöbb alkohol bizony a cukortartalom miatt hízlal, mi több, egy koktélozós buli durvább kalóriabevitellel jár, mint egy átlagos vacsora.

shutterstock_206840308

Szóval így állunk, nem szabad elfeledkezni a rejtett kalóriákról és jobb, ha új kedvenc után nézel. Annyira nem kell elmerülni a kutatásban, sok barátod biztosan kínált már vele. Ez az ital simán tűnhet elsőre jéggel megtámogatott citromos ásványvíznek, de azért van benne némi turpisság. Egy kis vodka. Szóval, a vodka-szóda nem tartozik az alattomos koktélok közé, szinte új kategóriát alkot. Mert semleges az íze és nem gejl, frissít, oltja a szomjat és…2-3 pohár után rendesen megmosolyogtat. Ráadásul, a vodka maga:

  • átlátszó, tiszta, színezékmentes, szóval kis túlzással egészen bio dolog
  • antibakteriális
  • önmagában nincs sok íze, szóval bármihez passzol
  • neve a „voda”, vagyis víz szóból ered, tehát lényegében elengedhetetlen az életbenmaradáshoz
  • nem tartalmaz szénhidrátot és zsírokat sem
  • az orosz nők gyönyörűek és egészen sok vodkát fogyasztanak. Van kérdés?
  • nincs rossz utóíze, mint sok másik röviditalnak
  • egy kis lime, citrom és gyakorlatilag észrevétlenül emelkedik a hangulatod
  • millió márka, minőséglétezik belőle, de eleve tiszta ital, így kevesebb az esély a durva másnapra
  • a vodka-szóda lesz az év rozéfröccse. Szóval elég menő.

3017323-poster-1280-vodka

Ha még nem ittál ilyen italt, azért, ha szereted, azért, ha tényleg diétázol, azért, ha nem szereted az erős ízű italokat azért, ha a többiek mindig ezt isszák és még nem tartották veled, azért menj el a csütörtöki Hi5 Thursdays buliba, ahol a szervezők garantálják az első ajándék vodka-szódád. A tökéletes arányú receptúrával, jéggel, diétásan. Azt pedig már úgyis megtanultad, hogy nem ildomos keverni a piát, szóval jobb, ha egész éjszaka maradsz új barátod mellett. Nazdarovje!

Fontos megjegyeznünk még, hogy a Vodka pozitív hatásait csak akkor élvezheted, ha fogyasztását nem viszed túlzásba!

hi5_2016_vodka_UJ_poszt

 

Csatlakozz Te is a Nemzetközi Vodka diéta naphoz (2016 Január 21.), melyet most Csütörtökön tartanak az Ötkertben az ország legnagyobb hétköznapi rendezvénysorozatán Hi5 Thursdays bulijában! Kattints az eseményhez: https://www.facebook.com/events/1696752340581038/

12571102_10153231617490588_1378316880_n

TOP