FORGOT YOUR DETAILS?


We Love handball - Kézilabdások Éjszakája™ 2016 December 22. (Csütörtök)

  • 0day
  • 00hours
  • 00min
  • 00sec
Így buliztunk a téli We Love Handball - Kézilabdások Éjszakáján az Ötkertben

We Love Handball

1

A BudNight
legendás rendezvénye, ahol a kézilabdás társadalom vendégül látja az összes hazai sportolót, sportbarátot és szurkolót! A Kézilabda ma Magyarország egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sportja. A több tíz ezer igazolt játékos a különböző bajnokságokban és kupa küzdelmekben méri össze erejét teremben és strandkézilabda pályákon egyaránt.

 

Az év közben az állandó meccs sorozat közben nincs alkalom a kézilabdás társadalomnak egy kötetlen, barátságokat ápoló pályán kívüli összejövetelre. Egy évben kétszer (nyár elején és az év végén) azonban alkalmat teremtünk arra, hogy a hogy kézilabda játékosok, barátok, szurkolók találkozzanak és együtt ünnepeljék meg a jól megérdemelt szünet kezdetét.

 

2

 

A Kézilabdások Éjszakája magas színvonalú lebonyolításával célunk, hogy a kézilabdás és sport társadalmat egy minőségi program köré szervezett bulival szolgáljuk ki. A 2006 óta megrendezett eseményünkön hagyományteremtő szándékkal kívánunk lehetőséget adni, hogy egy party keretében közösen ünnepeljük meg a bajnokságok végét és a jól megérdemelt szünet kezdetét. A Pályán kívül hozzuk össze a kézilabdás és sport társadalmat az alsóbb osztályban játszóktól egészen az első osztályban játszó játékosokig.

 

A rendezvényünk állandó házigazdája a kézilabda válogatott kapusa DJ Mikler, azaz Mikler Roland.
Az este folyamán számos ajándékkal, meglepetésekkel várunk Titeket.
Egy Ziccer, amit Te sem hagyhatsz ki!

 

3
TOP