FORGOT YOUR DETAILS?

Mi lesz a vizsgák után?

Szerző: / vasárnap, 24 január 2016 / Kategória: Blog
article-2029847-0D90A73B00000578-719_634x433

A vizsgaidőszak utáni élet gyakorlatilag olyan, mintha új évkezdődne. Jöhetnek a fogadalmak, kitárul a világ, végre azzal foglalkozhatsz, ami igazán érdekel, aminek ninc köze tankönyvekhez, jegyzetekhez.

Első körben mérd fel, hogy jó-e a tanulási módszered. Időhatékony voltál-e, jól ment-e a felkészülés. Ha úgy érzed, ügyes voltál, maximum finomítani kell a dolgon, írd le azokat a gondolatokat, hogy szerinted mivel javíthatnál a tanulási metódusodon. Ha úgy érzed, bőven van mit változtatni, kérd meg valamelyik csoporttársadat, barátodat, hogy segítsen ebben, olvass utána ennek, hogy a következő vizsgaidőszak, illetve majd a záróvizsgák már gördülékenyebben mennek. Nem szégyen tanácsot érni ahhoz, hogy „jól tanuljunk”, mert sokak ezt még a főiskolás/egyetemi évekre sem sajátították el.

maxresdefault (1)

Mennyi olyan film, sorozat volt, amelyet nélkülöznöd kellett a felkészülés alatt! Nos, a koplalásnak vége, ha úgy tartja kedved, egy egész hétvégét az ágyban tölthetsz, a kedvenc sorozattal, vagy filmnézős estet tarthatsz a barátokkal és sok sok popcornnal.

Irány az éjszaka! Ugye mennyit ábrándoztál arról, hogy a vizsgazáró össznépi bulin koccintotok, táncoltok és reggel 6-ig buliztok? A vizsgák végezetével bizony bele lehet húzni, a hivatalos vizsgazárótok után találkozz minden olyan baráttal, ismerőssel, akivel már érett a közös party, csak nem tudtátok összeszervezni. Ha bírod, akkor akár hétfőtől szombatig mehet a veretés.

2012-Movies-Collage

Fogj hozzá minden olyan tevékenységhez, amikről a tanulás alatt álmodoztál. Ha például új recepteket akartál tökéletesíteni, akkor főzd le ezeket, ha új DIY dolgokhoz fogtál volna a tanulás hevében, akkor újítsd fel a szobádat. Ha arról álmodoztál, hogy végre kipróbálod a sittes tréninget, akkor menj el egy ilyen edzésre.

clean-your-room!--tojpeg_1421940643835_x2

Takaríts egy nagyot! Biztosan káosz uralkodik a szobádban/lakásban, szóval jól fog esni, ha kidobálod a felesleges dolgokat, a pizzás dobozokat, felesleges papírokat. Vigyázz viszont ajegyzeteidre! A záróvizsgán még jól jöhetnek!

Bulizz az ország legnagyobb vizsgazáró bulijában Január 28-án, Csütörtökön a Hi5 Thursdays bulijában az Ötkertben! Belépés Diákigazolvánnyal egész éjszaka Díjtalan! 

VIZSGAFINALE facebook_poszt2

Tagged under: ,
TOP