FORGOT YOUR DETAILS?

Csajos délutánok és esték a Bálna Teraszon

Szerző: / vasárnap, 16 augusztus 2015 / Kategória: Blog
Csajos esték a Bálna Teraszon

Arcpakolás, romantikus filmek, alacsony glikémiás indexű ropogtatni való és a lányok – a tökéletes pizsamaparty, ám ezeket jobb télire tatogatni, hiszen Budapest megannyi szuper programmal kecsegtet a nyári szezonban. Az otthoni csajoskodás helyett hétköznapokon és hétvégén is van egy hely, ahol nem csak a koktélok, borok alapozzák meg a tökéletes lányos estét, hanem a panoráma, a kellemes közönség, a szuper zenék is.

 

_DSC2644

 

Bár nagy a kínálat a belvárosban, kevés az olyan hely, ami mind “alapozó” helyként, mind aztán éles bulihelyszínként is funkcionál. Kevés az is ,amely nem a klasszikus romkocsma vonalon indult el és olyan teraszból is csak párat találunk, melynek kivételes a panorámája, ahonnan csodás a naplemente, laza és mégsincs elszállva az árakkal. Ezt a balanszot hivatott beállítani a Bálna Terasz. Komfortos találkozóhely, munka utáni ideális csillező placc, de lehet az említett csajos esték házigazdája is.

_DSC7412

Otthon összekészülés, smink, haj, szett összeállítása, mely lehet szaggatott farmeres, tornacipős is, de, ha nagyon belejöttetek, egy koktélruhában is ugyanolyan prímán érezhetitek magatokat. Semmi kötöttség nincs. Szerencsére a közönség fesztelen, felszabadult, ahogy ezt a hely szelleme is sugallja. Koncentrálj a zenére, a jó társaságra, a kilátásra és a pöpec italokra.

_DSC2627

Tipikusan az a spot, ami könnyedén törzshely lesz, hiszen ki az, aki megunná ezt az atmoszférát? A színes fénygömböket, a csillogó Gellért hegyet, a város pulzálását, az első sorból nézvén.

_DSC3188

Aperol spritz, Vodka-szóda, Beary’s, jéggel kínált rozé fröccs, vödrös koktélok is szuper frissítők lehetnek a Bálna Teraszon, Érdemes kipróbálni a limonádékat is, ha alkoholmentes a délután, az este, az éjszaka. Mert maradunk sokáig, ugye?

 

 

_DSC7396

 

 

Bálna Terasz  Névjegy

Cím : 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Minden nap 12.00-tól kifulladásig :)

Weboldal: www.balnaterasz.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz

Info line: +3670-946-9932

 

_DSC2841

TOP