FORGOT YOUR DETAILS?

Budapest legnagyobb vizsgazáró bulija Csütörtökön az Ötkertben

Szerző: / vasárnap, 24 január 2016 / Kategória: Blog
web

Ugye már nagyon untad a gubbasztást, a barátok nélküli magányos készülést, a vizsgákkal járó stresszt és a kialvatlanságot?

Biztosan gondolkoztál arról, hogy, ha vége ennek a vizsgaidőszaknak csúfolt rémálomnak, akkor nagyon megünnepled a többiekkel. Nos, tudunk egy elég jónak ígérkező bulit, ahol a város legvagányabb főiskolásai/egyetemistái eresztik majd ki a gőzt, temetik a szemesztert egy giga partyval.

A Hi5 Thursdays bulisorozat immár 2 éve tartja lázban a csütörtökön bulizókat – hiszen lassan népszerűbb a „kispéntek”, mint a klasszikus hétvégi partyk. A helyszín a város egyik legkedveltebb klubja, a Zrínyi utcai Ötkert, a tematika most csütörtökön természetesen a vizsgazárás lesz, rengeteg főiskolással/egyetemistával, akik végre egy szuper éjszakán tombolhatják ki a vizsgaidőszak okozta stresszt, felgyülemlett energiákat.

A belépés diákkal egész éjjel díjtalan, a hölgyek pedig eleve ingyen nyernek bebocsátást az őrült csütörtöki bulira. Természetesen nem maradnak el az italakciók sem, hiszen ki akarna a nagy böjt után szomjas maradni – A Fütyülős jóvoltából finom koktélokkal készülnek az Ötkert pultosai.
Tehát nincs mit tenned, mint kézen fogni a vizsgák miatt kimerült csoporttársaidat, elhívni a már régóta kinézett srácot/lányt az Ötkertbe, hogy az ország legnagyobb vizsgazáró éjszakáján intsetek búcsút ennek a félévnek, köszöntsétek az újat és úgy emlegessétek majd ezt az időszakot, hogy egy fantasztikus bulival zártátok. Másnap pedig nem kell már a jegyzetek között kutatni és lelkiismeretfurdalás sem gyötör majd : csak kajánul vigyorogsz majd, hogy az Ötkertes Hi5 buli méltó lezárása volt a szemeszternek.

Bulizz a város legnagyobb vizsgazáróján a Hi5 Thursdayspartyn, az Ötkertben

kics

TOP