FORGOT YOUR DETAILS?

Ananász, flamingó, hattyú, perec és barátaik – felfújható őrültségek a 2016-os nyár slágerei

Szerző: / hétfő, 08 augusztus 2016 / Kategória: Blog
11

Nyisd meg az Instragramot és bizony a csini outfiteken és még csinosabb ételkreációkon felül biztosan szembejön majd veled egy felfújhatós flamingóban feszítő celeb, vagy egy gumifánkon heverő ismerősöd. A figurális úszómatracok, úszógumik bevették az összes medencét, tengert és tavat, nem beszélve az internetről. Mostantól nem az extrém telefontokod a státuszszimbólum, hanem az úszómatracod! Gondoltad volna?

IMG_7707

Rihanna volt az első sztár, aki megmutatta, csillogó élete egyik legújabb kelléke egy gigantikus felfújhatós hattyú. A barbadosi énekesnő kecses pózai mellé azonban egy igen vicces videóval is bejelentkezett: nem olyan könnyű ugyanis „meglovagolni” az óriási madarakat. Riri egész jót borult új kedvencével, ezt pedig az internet népe is díjazta.

34D5888F00000578-0-image-m-14_1464821117272

 

Nem ő az egyetlen celebritás, aki felfújhatós kabalára pattant: Amy Schumer és Taylor Swift is ródolt már hattyún medencében. Sőt, Taylor talán a legmenőbb közülük, ugyanis ő már a tavalyi nyáron posztolt, ahogy Calvin Harrissel lebegnek a felfújhatós szárnyason.

ac742b70-f34b-0132-f10c-0ed54733f8f5

Tehát jó lesz elfeledni a régi felfújhatós Balaton-biztos textil franciaágyat, a sima neonszín matracokat, mert, ha igazán trendsetter szeretnél lenni, figurális matracra kell váltanod: ananászra, perecre, pizzára, fánkra, vagy hattyúra, flamingóra. Talán a legmenőbb, amit eddig láttunk az egy unikornis volt, szivárványszínben.

Hazai vízeken is elkezdődött ez a trend, ahogy a legnagyobb balatoni homokos strand a Plázs Siófok Online marketing vezetőjétől Varga Attilától megtudtuk a Plázson is elkezdtek megjelenni a színesebb és nagyobbnál nagyobb hattyú, ananász, flamingó úszómatracok, úszógumik, melyek a vendégek idei legnagyobb kedvencei lettek. Gyakran találkozhatunk is velük a Plázs Instagram és  Facebook oldalán is.

IMG_7715

 

A gumiételeket és jószágokat leginkább a netről tudod beszerezni, rendeléssel, különböző divatoldalakról, lakberendezéssel foglalkozó siteokról. Ha pedig megérkeznek a kis aranyosak, nincs más dolgod, mint napozni rajtuk, borulni nagyokat a barátokkal és persze elengedhetetlen a posztolás…hiszen akkor lehet, hogy meg sem történt?!

IMG_7706

IMG_7708

 

TOP