FORGOT YOUR DETAILS?

Adventi Forralt Bor és Street Food fesztivállal készül a Bálna

Szerző: / szombat, 28 november 2015 / Kategória: Blog
Több mint 3o food truck és faház, zenei programok, ingyenes jégkorcsolya pálya, csodálatos környezet és egy utánozhatatlan Dunai panoráma

A közkedvelt Vörösmarty téri és Szent István téri adventi forgatagoknak több „kihívója” is akad a 2015-ös szezonban. Természetesen ez a még szélesebb programkínálat csupán erősíti Budapest ellenállhatatlan karácsonyi arcát. A legújabb dobás december 3-án debütál, méghozzá egy olyan helyszínen, ami eddig kimaradt az adventi mókákból: ez pedig a IX. kerületben található Bálna és teraszrésze.

 

A nyári szezonban már kiderült, hogy szuper a dunai panorámában fröccsözni, most pedig azt is meglátjuk majd, hogy a forraltbor és a finom falatok is jól esnek a Szabadság hidat és a csillogó belvárosi fényeket kémlelve. Ugyanis a Bálna Advent elsősorban a forró italkülönlegességekre, valamint az egyszerűen fogyasztható street foodra épít, a folyamatos, három héten át tartó programkínálat mellett. Olyannyira, hogy becsatlakoznak a december 10-én induló Street Food Éjszakája kezdeményezésbe is, így egyes food truckok kínálatából kedvezményesen kóstolgathatnak majd a karácsony előtti forgatagban.

Az advent a forraltborozás, finom fahéjas sütemények készítése és fogyasztása mellett természetesen a kis vásárokról is szól, ez pedig a Bálna Adventen sem lesz másképp. Faházakból kínálnak majd termelői finomságokat, kézműves termékeket és mindent, ami szívet melengető ajándék lehet karácsonyra.

81344131016095524_forraltbor_fozoverseny

A hangulatot fokozza az ízléses karácsonyi dekoráció és a Bálna jégpályája is, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szuper program lehet. Reméljük, hamarosan leesik az első hó is és igazi „Winter Wonderland” atmoszférát varázsol majd a Bálna Adventre.

christmas-lights-wallpaper-amazing-images

Fontos, hogy a Bálna Budapest háromhetes programsorozata teljes egészében ingyenes, így koncerteket, performanszokat látogathatunk majd, forró bögrével a kezünkben. A december 3.-i megnyitó sztárvendége a TNT-ből ismert Dobrády Ákos lesz és további nívós művészek is csatlakoznak a fesztiválhoz.

Csatlakozz Te is a Facebook oldalhoz: https://www.facebook.com/BalnaTerasz

Csatlakozz a hivatalos Facebook eseményhez: https://www.facebook.com/events/1476708332637387/ 

TOP