FORGOT YOUR DETAILS?

Szent Patrik nap? Megőrülés Budapesten?

Szerző: / hétfő, 14 március 2016 / Kategória: Blog
patrik2_4_bp_blogspot_2014_com

Mi is az a Szent Patrik nap?

Szent Patrik eredendően egy wales-i püspök volt, aki kalandos utat bejárva végül hosszab időt töltött írországban és megismertette az írekkel a Katolikus rend tanításait.
A háromlevelű lóhere, mint szimbólumot is hozzá kötik, mivel az andekdóták szerint ezzel a jelképpel magyarázta el a Szent Háromság tanait az Íreknek.

Halálának napja Március 17. e volt! Írországban természetesen hatalmas nemzeti ünnep, a legnagyobb Világvárosokban, pedig “hivatalosan” a Megőrülés napja! Több millió ember vonul utcára vagy tér be egy bárba, hogy legurítson egy üveg ír sört vagy a keményebbek néhány pohár ír Whiskeyvel ünnepelnek! Egy szabály van! Legalább egy Zöld ruhadarabnak kell lennie a bulizón, a többi, pedig csak rajta múlik, hogy meddig megy el.

 

☘ Szent Patrik Napi Karnevál ☘ Hi5 Thursdays ☘ Ötkert ☘

☘ III. Szent Patrik Napi Karnevál ☘ ☘ Március 17. ☘ ☘ Ötkert ☘ Hi5 Thursdays ☘ Esemény.: https://www.facebook.com/events/1028605853866299/

Posted by HI5 Thursdays on Monday, March 14, 2016

 

Hol ünnepeljük a Szent Patrik napot Budapesten?
Idén III. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Ötkert Klubban, a HiFive bulisorozat keretein belül a Szent Patrik Napi Karnevál! Erre az egy napra Zöld színbe borul a Zrínyi utcai klub és hajnalig bulizhatnak a legjobb fejek!
Lesz itt minden, ami egy hamistíhatatlan Szent Patrik Napi bulihoz szükséges. Zöld emberek, Zöld italok, Zöld dekoráció és egy igazi Zöldönkívüli mulatság vár ránk!

 

Találkozunk Március 17. én Csütörtökön az V. kerületi Ötkert klubban, hogy együtt bulizzunk hajnalig az év egyik legőrültebb éjszakáján!

Minden vélemény számít!

You must be logged in to post a comment.

TOP