FORGOT YOUR DETAILS?

Kóstolj meg minél több finomságot a Street Food éjszakája résztvevőitől, a Bálna Adventen!

Szerző: / csütörtök, 10 december 2015 / Kategória: Blog
BALNAADVENT_streetfood_cover

Mondhatjuk akár a budapesti gasztroforradalom ünnepének is: december 10-én a Flyerz magazin szervezésében imádott hamburgereseink, hot-dog specialistáink, gofrisaink, levesezőink és tésztabárjaink egy napra 20-50%-kal lenyomták az árakat. Vagyis, egy, az egész város szuper street foodos helyeire kiterjedő gasztrofesztiválra számítsunk, melynek keretein belül végre megókóstolhatunk néhány újdonságot is. A csatlakozott vendéglátósok listája hosszú és szerencsére igen változatos. Jó látni, hogy a város ilyen tekintetben is öntudatra ébredt, s rugalmasak, nyitottak a szolgáltatók.

_DSC8206

A Street Food éjszakájának egy kiemelt pontja a Bálna Budapest Adventi forgataga, mely alapból igen erős felhozatallal bír gasztro szempontból. A változatos foood truck szelekció csábító – az ingyenes jégpálya és további programok mellett – eleve érdemes ellátogatni a IX. kerületi ünnepi vásárra, s kóstolgatni mind a forró italkülönlegességekből, mind a street food palettáról. December 10-én még a kóstolás is felszabadultabb, hiszen a Bálna Advent legtöbb food truckja szintén részt vesz a Street Food éjszakája kezdeményezésben, s így koncentráltan, egy helyszínen válogathatjuk össze azokat a fogásokat, amiket megkívánunk.

_DSC8052

 

Legyen az egy hot dog, kolbice tölcsér, BBQ pulleg pork szendvics, esetleg egy forró, pohárban érkező leves, vagy forró csoki különlegesség. Ne szerénykedjün hát, ezen az estén tegyük félre a diétát és a peleozást, hiszen 20-50%-os kedvezményt kapunk a város legszuperebb street foodjaira.

_DSC8054

 

 

A pontos Bálna Adventes csatlakozott food truck listát itt találod:

School Bus, Casa Piadina, Kotyogo, Kolbice, Nyakleves, Zabáljcsak, Meat & Sauce, Soho Bálna, Borkas és még sokan mások…

 

Bálna Adventi – Forralt Bor és Street Food Fesztivál
December 3 – 24 (Bálna Budapest)

✔ INGYENES jégkorcsolya pálya
✔ Több mint 3o food truck és gasztro faház
✔ INGYENES zenei programok,
✔ Kézműves kiállítók
✔ Csodálatos környezet utánozhatatlan Dunai panorámával
✔ Elérhető árak
✔ Egy óra ingyenes parkolás a Bálna mélygarázsában

Ugye veled is találkozunk?

Csatlakozz a hivatalos eseményhez: https://www.facebook.com/events/1476708332637387/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz 

 

 

_DSC8104

_DSC8153

_DSC8159


_DSC8202

 

TOP