FORGOT YOUR DETAILS?

Itt az április, nyit a Bálna Terasz!

Szerző: / csütörtök, 07 április 2016 / Kategória: Blog
Kép forrása: WeLoveBudapest.com

Ha meguntad a téli begubózást, minden gondolatod a nyáresti találkozókon, sétákon, randikon jár és már alig várod a kánikulát, van számodra egy remek hírünk! Áprilistól minden nap vár 2015-ös nyári szezon kedvenc dunaparti helye, a Bálna Terasz ismét kipakolja székeit, újrahangol és bekészíti a vödröket is. Ha tavaly jártál náluk, tudod mit jelentenek a dunaparti vödrök.

_DSC2841
Minden bizonnyal emlékeztek a tavalyi nyárra, az egész héten át tartó jó hangulatra, a szuper szervízre, a megfizethető és színvonalas italkínálatra, zenei felhozatalra. És ami talán a legfontosabb: a csodálatos panorámára, a lemenő nap fényeire, ahol minden bók szebben hangzott és minden hajsimítás is lassított felvételként látszott. A Bálna Terasz hangulata egész Budapestet felpezsdítette: végre egy hely távolabb a betondzsungeltől, a sokszor zavaró szórakozóhelyektől, egyenesen a Duna partján, kellemes szellővel, lenyűgöző kilátással, jó fej közönséggel, ütős italkínálattal.

_DSC2565

Egy napsütésben elfogyasztott csajos Aperolra, de a kivilágított Budapest fényei ugyanolyan szépen visszatükröződnek egy jó korsó sörről, laza fröccsről is. Nem beszélve a Bálna Terasz specialitásáról, a vödörről, melybe bármilyen nyári frissítő még jobban eshet. Mert szabad, mert a ötetlen estéket idézi, s, mert akár egy első randi kínos perceiben remekül oldja a feszültséget.

1

Kép forrása: WeLoveBudapest.com

Ha tavaly nem voltál, azért, ha szeretted, azért: áprilistól vár a még nagyobb, még szebb és még több programmal erősítő Bálna Terasz. Ha a kutyusod nem tudnád hova tenni…a hely kutyabarát. Keressétek meg együtt a partszakasz legszélesebb napcsíkját!

Bálna Terasz  

Cím : 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Minden nap 11.00-tól kifulladásig :)

Weboldal: www.balnaterasz.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz

_DSC2954

TOP