FORGOT YOUR DETAILS?

Hétvégén nyit a Balaton legnagyobb homokos strandja, a Siófok Plázs

Szerző: / hétfő, 13 június 2016 / Kategória: Blog
STM_3394

Emlékeztek még, mikor lélekszakadva futottunk a Petőfi Sándor sétányon egy nejlonzacskónyi üdítős kupakkal, a Beach House-ra tartva, hogy kiváltsuk a brandingelt törölközőt, napernyőt, matracot, hűtőtáskát? Akkor a siófoki élménystrand jelentette a déli part alfáját és omegáját. Aztán új idők jöttek, a Renegadeből és a Spagetti House-ból az asztalontáncolás után a Coke Club-ra mentünk koncertet hallgatni, homokban táncolni és a nagy piros száj-ülőgarnitúrákon pózolni. Egy ideje azonban némán háttérbe szorult ez a remek strandszakasz. Egészen idáig. Cikkünkből elsőként nyújtunk betekintést a Június 18-án, szombaton nyíló Siófok Plázs készületeibe.

 

STM_3055

STM_3060

 

Június 18-án, egy ősbemutató Wellhello koncerttel éled újra Siófok kedvenc fövenye,a Balaton legnagyobb homokos strandja, mely a 2016-os szezon legnagyobb dobása lesz. Mert immár újra miénk lehet a balatoni riviéra, nem kell összeszervezni a haverokat, hogy a horvát partokig utazzunk, hiszen minden extrát megkapunk a hamarosan debütáló Siófok Plázson.

STM_3076

STM_3314

Óriási kiterjedésű, selyemfinom homokkal feltöltött lassan mélyülő strandot, ahol akár egész napokat tölthetünk majd az idén is kiemelten jó minőségű Balatonban, remek programokat, koncerteket, sportolási lehetőségeket, hűsítő italokat és feledhetetlen siófoki naplementéket. Végre megkapja a legnagyobb déli parti város a neki járó „tengerpartot” és ismét nagyon várt program lesz, hogy itt pihenjünk. Infrastrukturálisan modernizált, 2016-os igényeknek maximálisan megfelelő strandot képzeljünk el, 400 négyzetméteres stéggel, street workout pályával, külön medencével, biztonságos burkolatokkal, saját medencével.

STM_3271

STM_3449

WellHello-n kívül már biztos, hogy fellép majd a Brains, a Halott Pénz, a Kozmix, Ruzsa Magdi és egy ingyenes Demjén koncertet is végigénekelhetünk majd a Siófok Plázson. Kedvezményes jegyek az esti koncertekre: http://plazssiofok.hu/hu/esemenyek/

Plazs_osszesitett_poszt

Ez a nyár biztosan más lesz mint a többi. Ha nyár akkor Balaton, ha Balaton akkor Siófok Plázs. Dobd le Magad.

Siófok Plázs Névjegy

Cím: 8600 Siófok, Petőfi sétány 3.

Weboldal: www.plazssiofok.hu

Telefonszám: +36 30 600 7101

E-mail: hello@plazssiofok.hu

Plazs_cover_02

 

STM_3394

TOP