FORGOT YOUR DETAILS?

Forralt borozz a Bálna Advent – Forralt Bor és Street Food Fesztiválon

Szerző: / csütörtök, 10 december 2015 / Kategória: Blog
_DSC8765

Az advent akkor kezdődik igazán, amikor először csendül fel a bevásárlóközpontokban a Last Christmas, mikor kinyitnak a vásárok és munka után a sör és a fröccs helyett mindenki forralt bort kíván. Nincs karácsonyibb dolog a forró ital fűszerezésénél: fahéj, szegfűszeg, narancs, mindez alkoholosan. Szuper! S, bár a kandalló mellett, meleg takaróba csavarva a legfelemelőbb a fogyasztása, előkelő helyen áll még a sípálya és a tradicionális adventi vásár is. Az édesszájúak lekísérhetik egy kis kürtős kaláccsal is, amiből szintén a fahéjas verzió a legünnepélyesebb.

_DSC8307

A Bálna Budapest idén igazi különlegességgel készül, ez pedig a három héten át tartó adventi forgatag, megszámlálhatatlan programmal. A dunaparti panoráma adott, ahogy a könnyen megközelíthető helyszín is. Egy korcsolyapályát is felhúznak a Bálna mellett, hogy a zenés programok, performanszok mellett fix szórakozási lehetőség is legyen az egyébként teljesen ingyenes vásáron. A fesztivált december 3-án Dobrády Ákos 20:00 órai koncertje nyitja meg.

BALNA_ADVENT_poszt_MONTAZS_03

 

Ha a jégpálya, az ajándékos pavilonok és a forralt bor nem lenne elég, természetesen a budapesti street food szcéna több kedvelt szereplője is kitelepül, hogy minőségi ételekkel szakítsanak a  tévhitekkel, amiket eddig a vásáros vendéglátásról gondoltunk.

_DSC8069

 

Tehát, meleg ruhákat, sálat sapkát előkészíteni, finom falatokra, mennyei forralt borra , kellemes koncertekre számíthatsz a Bálna Adventi Fesztiválján!

 

Bálna Adventi – Forralt Bor és Street Food Fesztivál
December 3 – 24 (Bálna Budapest)

✔ INGYENES jégkorcsolya pálya
✔ Több mint 3o food truck és gasztro faház
✔ INGYENES zenei programok,
✔ Kézműves kiállítók
✔ Csodálatos környezet utánozhatatlan Dunai panorámával
✔ Elérhető árak
✔ Egy óra ingyenes parkolás a Bálna mélygarázsában

Ugye veled is találkozunk?

Csatlakozz a hivatalos eseményhez: https://www.facebook.com/events/1476708332637387/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz 

 

BALNA_ADVENT_fesztivalotlet

 

_DSC8745

 

_DSC8235

_DSC8295

_DSC8278

TOP