FORGOT YOUR DETAILS?

A csütörtök összeköt minket

Szerző: / szerda, 27 április 2016 / Kategória: Blog
HI5_0428_acsutortokosszekot_cover2

A hétfő szörnyű egy nap. Bármi történjen, a hétfő akkor is az marad. A kedd már egy picit talán jobb, szerdán már mosolyogni is van kedvünk, mert tudjuk, hogy jön a csütörtök. Vagy kispéntek. Vagy a hét azon napja, mikor már csak a péntek marad, amit ki kell bírni az iskolában, a munkahelyen.

hi5_csutortok_poszt_01

Úgy adódott ,hogy Budapesten lassan 10 éve mindenki „kispéntekezik”, nem törődvén a csütörtököt követő munkanappal, szívesen töltjük az „afterwork” időket egy-egy bárban, nyáron teraszokon, a Duna-parton. Utána pedig jöhet a hajnalig tartó buli, ami után ugyan néha fájó az a másnap, de ez nem különösebben érdekli azokat, akik felesküdtek a csütörtöki bulizásra. Tulajdonképpen ez egy teljesen jó ötlet, hiszen, ha úgy van, már hétvége előtt „le lehet tudni” a táncolást, duhajkodást, a hétvége pedig marad a sporté, kirándulásé, kultúráé adott esetben. Vagy a további buliké.

hi5_csutortok_poszt_03

A csütörtöki budapesti bulik meghonosodásáért pedig nem más a felelős, mint a BudNight bulik. Csaknem 10 éve kezdődtek ezek a kispénteki bulik, a legendás Dokk Cafés partykkal. Ez a hagyomány pedig 3 éve az Ötkertben talált új helyszínre. A Hi5 Thursday bulik a főváros legnagyobb hétköznapi rendezvénysorozatát jelentik, s bátran mondhatjuk, hogy a csütörtök tényleg nem csak a #tbt #throwbackthursday-es régi emlékek, fotók felelevenítését jelentik, hanem a teltházas Ötkertes bulikat is. Bár az elmúlt majdnem 10 évből elég szép kis fotóalbumot lehetne csinálni…

 

hi5_csutortok_poszt_04

A Hi5 Thursday bulik lányoknak egyész éjszaka ingyenesek, míg a fiúk éjfélig léphetnek be díjmentesen. Találkozunk az Ötkertben, ha még nem ünnepelted meg méltó módon a csütörtököket, és akkor is, ha rendszeresen velünk hánysz fittyet a péntekre! A csütörtök összeköt minket!

A csütörtök összeköt Minket! HI5 Thursdays
✔ A Város legnagyobb csütörtöki bulija minden héten az Ötkertben
✔ A héten ajándék Heineken sörrel várunk Mindenkit (2016 Április 28.)
✔ Lányoknak a belépés egész éjszaka Díjtalan
✔ Fiúknak a belépés éjfélig díjtalan

TOP