FORGOT YOUR DETAILS?

10 tipikus vizsgázó a strébertől a szerencsésig

Szerző: / vasárnap, 24 január 2016 / Kategória: Blog
student-streber-naocale-ucenje

Közéjük tartozol és ismered is őket. Mert legalább tízféle vizsgázót ismerünk. Az is lehet, hogy a legjobb barátodból az állatot hozza ki a vizsgaidőszak, de megeshet, hogy te leszel a legelviselhetetlenebb.

A problémás: ő az, aki a közös csoportotokban egyfolytában kérdez, neki semmi sem egyértelmű és ezt a buzgalmát a tanár felé is közvetíti. Azt hiszi, a sok pattogás már fél siker.

web

A maximalista: ő az, aki mielőbb letudja a vizsgákat, senkivel sem beszél a felkészülés alatt, mert nem akarja ezzel húzni az időt. Ő adja be utoljára a dolgozatot, 4 lapot teleír és hiába tud mindent, senkinek sem segít.

A dealer: ő az, aki tanulás helyett puskákat gyárt. Művészi szinten és nem csak magának, egy pár korsó sörért, vagy néhány Túró Rudiért másoknak is csinál. A legnagyobb spílerek pénzért készítik a pöpec puskákat. A vicc az, hogy írásuk közben mindent megtanul.

A szerencsés flótás: ő az, aki semmit sem tanul, bulizni jár felkészülés helyett, vagy elutazik és az Instára posztolja, ahogy egy medenceparton hesszela jegyzeteivel. Aztán megérkezik és pont azokat a kérdéseket/ azt a tételt kapja, amit pont megtanult. 356 témából 2-t. Köszönjük.

iStock_000037614524_Large

• A lúzer: ő az, aki lelkiismeretesen felkészül, sokmindent tud, még szuper puskákat is izzít, de annyira szerencsétlen, hogy a vizsga elején elveszik tőle. Persze olyan kérdéseket kap, ami menne neki, de a fontos szófelhő a puskában volt. Bepánikol, elrontja, mehet UV-ra.

A kedvenc: a tanárok kis kedvence, aki már első évben kellőképpen sokat mutatott, tudatosította a tanári karban, hogy ő mindig felkészült, állandóan jól teljesít. Van olyan vizsga, amire be sem kell mennie, a leadandókat is csak hobbiból csinálja meg, mert garantált az 5-ös.

Az utolsó pillanatos: lehet, hogy ez vagy te? Mindent az utolsó pillanatra hagy, a vizsgákra két nap alatt készül fel. Aztán egy 3-ast, 4-est összekapar, mert még frissek az információi.

r-EXAM-SCREAM-large570

A harácsolós: nincs saját jegyzete, könyvei sem nagyon, mindent összeszed azért ,fénymásol, puskát intéztet magának, még a vizsgáira sem ő jelentkezik be, hanem megkér valakit. Gyakorlatilag nem nagyon érdekli ez az egész, de valahogy mindig megússza.

A bulibáró: semmi másról nem tud beszélni, csak arról, hogy mekkora party lesz a vizsgák után. Sőt, lehet, hogy a szervezésben is benne van. Egy biztos, vele nem a tételekről beszélsz majd, hanem az italakciókról.

Az ismeretlen: még sosem láttátok, semmilyen órán, olybá tűnik, hogy csak vizsgázni jár be. Jó csaj/pasi, akit szívesen megismernétek, de olyan, mint egy fantom és miután beadta a dolgozatát, el is tűnik.

Bulizz az ország legnagyobb vizsgazáró bulijában Január 28-án, Csütörtökön a Hi5 Thursdays bulijában az Ötkertben! Belépés Diákigazolvánnyal egész éjszaka Díjtalan! 

VIZSGAFINALE facebook_poszt2

Tagged under: ,
TOP